1. reizen
  2. Innovaland Motivatie Waterfles Roze en 1 Liter Drinkfles Waterfles met Rietje Waterfles met tijdmarkering BPA Vrij

Innovaland Motivatie Waterfles Roze en 1 Liter Drinkfles Waterfles met Rietje Waterfles met tijdmarkering BPA Vrij

5/5

Alles te weten komen over Innovaland Motivatie Waterfles Roze en 1 Liter Drinkfles Waterfles met Rietje Waterfles met tijdmarkering BPA Vrij doe je hier bij 10outdoor.nl. Op deze pagina lees je precies wat je moet weten over deze waterfles. Een waterfles is altijd handig om te hebben, omdat het je helpt de aanbevolen hoeveelheid water per dag te drinken. Niet alleen wanneer je op outdoor vakantie gaat, maar ook in het dagelijkse leven is het hebben van een waterfles een uiterst handig product.

Specificaties Innovaland Motivatie Waterfles Roze en 1 Liter Drinkfles Waterfles met Rietje Waterfles met tijdmarkering BPA Vrij

Inhoud

1 l

Materiaal

Kunststof

Type fles

Drinkfles voor volwassenen

Isolerend

Nee

Vaatwasserbestendig

Nee

Inclusief filter

Nee

Kleur

Roze / Blauw

Afmetingen

Lengte: 28 cm

Breedte: 7.5 cm

Hoogte: 29 cm

Omschrijving van Innovaland Motivatie Waterfles Roze en 1 Liter Drinkfles Waterfles met Rietje Waterfles met tijdmarkering BPA Vrij

Ben je vaak geneigd om gedurende de dag te weinig water te drinken? Met de Innovaland Motivatie Waterfles in het prachtige roze kleur is dat probleem voorgoed verleden tijd. Deze waterfles is niet alleen mooi, maar ook zeer functioneel. Dankzij het handige rietje kun je gemakkelijk en snel water drinken, waar je ook bent. Maar dat is niet alles! Deze waterfles is ook voorzien van tijdmarkeringen, zodat je precies kunt zien hoeveel water je al gedronken hebt en hoeveel je nog moet drinken. Dit is niet alleen handig, maar ook enorm motiverend. Je zult merken dat je eindelijk die aanbevolen 2 liter water per dag gaat halen en dit zal talloze gezondheidsvoordelen met zich meebrengen. Door voldoende water te drinken, zul je meer energie ervaren, gemakkelijker gewicht verliezen en minder last hebben van hoofdpijn. Bovendien is deze waterfles BPA-vrij, wat betekent dat je zonder zorgen kunt genieten van je water. Waar wacht je nog op? Bestel nu de Innovaland Motivatie Waterfles en ervaar zelf hoe makkelijk het is om voldoende water te drinken en je gezondheid te verbeteren.

Veelgestelde vragen over Innovaland Motivatie Waterfles Roze en 1 Liter Drinkfles Waterfles met Rietje Waterfles met tijdmarkering BPA Vrij

Innovaland Motivatie Waterfles Roze en 1 Liter Drinkfles Waterfles met Rietje Waterfles met tijdmarkering BPA Vrij kent de volgende afmetingen: 

  • Lengte: 28 cm
  • Breedte: 7.5 cm
  • Hoogte: 29 cm
  • Inhoud: 1 l

Innovaland Motivatie Waterfles Roze en 1 Liter Drinkfles Waterfles met Rietje Waterfles met tijdmarkering BPA Vrij is een Drinkfles voor volwassenen, daarnaast is het inclusief filter: Nee en Roze / Blauw van kleur.

Innovaland Motivatie Waterfles Roze en 1 Liter Drinkfles Waterfles met Rietje Waterfles met tijdmarkering BPA Vrij is gemaakt van Kunststof en kan in de vaatwasser: Nee.

Innovaland Motivatie Waterfles Roze en 1 Liter Drinkfles Waterfles met Rietje Waterfles met tijdmarkering BPA Vrij is isolerend: Nee.

Fijn om te horen dat je interesse hebt in de aanschaf van deze waterfles! Innovaland Motivatie Waterfles Roze en 1 Liter Drinkfles Waterfles met Rietje Waterfles met tijdmarkering BPA Vrij is aan te schaffen via deze link.

Bekijk ook andere waterflessen