1. reizen
  2. Dopper Original Drinkfles Cosmic Storm 450 ml

Dopper Original Drinkfles Cosmic Storm 450 ml

5/5

Alles te weten komen over Dopper Original Drinkfles Cosmic Storm 450 ml doe je hier bij 10outdoor.nl. Op deze pagina lees je precies wat je moet weten over deze waterfles. Een waterfles is altijd handig om te hebben, omdat het je helpt de aanbevolen hoeveelheid water per dag te drinken. Niet alleen wanneer je op outdoor vakantie gaat, maar ook in het dagelijkse leven is het hebben van een waterfles een uiterst handig product.

Specificaties Dopper Original Drinkfles Cosmic Storm 450 ml

Inhoud

0.45 l

Materiaal

Polyester

Type fles

Drinkfles voor volwassenen

Isolerend

Nee

Vaatwasserbestendig

Ja

Inclusief filter

Nee

Kleur

Cosmic Storm

Afmetingen

Lengte: 6 cm

Breedte: 6 cm

Hoogte: 23 cm

Omschrijving van Dopper Original Drinkfles Cosmic Storm 450 ml

De Dopper Original Drinkfles Cosmic Storm van 450 ml is de ultieme keuze voor een herbruikbare waterfles. Wat deze fles zo bijzonder maakt, is dat het de meest duurzame fles op aarde is. En dat is niet zomaar een claim! De gehele Dopper Original collectie heeft namelijk een Cradle to Cradle Gold-certificering, een wereldprimeur. Dit betekent dat deze fles voldoet aan de strengste milieunormen en ethische eisen, van het ontwerp tot het einde van de levensduur. Wat maakt deze fles zo milieuvriendelijk? Allereerst is de Dopper Original 100% recyclebaar, waardoor het perfect past in een circulaire economie waarin verspilling niet bestaat. Maar dat is niet alles. Deze fles is ook ontworpen met oog voor de oceaan. Door te kiezen voor een Dopper Original draag je bij aan het verminderen van plastic afval in de oceanen. Het is een kleine stap die een groot verschil kan maken. Naast de duurzaamheid en milieuvriendelijkheid heeft de Dopper Original Drinkfles Cosmic Storm ook een stijlvol design. Met zijn unieke cosmic storm kleur en strakke vormgeving is deze fles een echte eyecatcher. Bovendien heeft de fles een handige dop die je kunt gebruiken als bekertje, waardoor je altijd gemakkelijk kunt drinken, waar je ook bent. Kortom, met de Dopper Original Drinkfles Cosmic Storm maak je niet alleen een bewuste keuze voor het milieu, maar ook voor stijl en gemak.

Veelgestelde vragen over Dopper Original Drinkfles Cosmic Storm 450 ml

Dopper Original Drinkfles Cosmic Storm 450 ml kent de volgende afmetingen: 

  • Lengte: 6 cm
  • Breedte: 6 cm
  • Hoogte: 23 cm
  • Inhoud: 0.45 l

Dopper Original Drinkfles Cosmic Storm 450 ml is een Drinkfles voor volwassenen, daarnaast is het inclusief filter: Nee en Cosmic Storm van kleur.

Dopper Original Drinkfles Cosmic Storm 450 ml is gemaakt van Polyester en kan in de vaatwasser: Ja.

Dopper Original Drinkfles Cosmic Storm 450 ml is isolerend: Nee.

Fijn om te horen dat je interesse hebt in de aanschaf van deze waterfles! Dopper Original Drinkfles Cosmic Storm 450 ml is aan te schaffen via deze link.

Bekijk ook andere waterflessen