1. reizen
  2. Dopper Insulated Drinkfles Blazing Black 580 ml

Dopper Insulated Drinkfles Blazing Black 580 ml

5/5

Alles te weten komen over Dopper Insulated Drinkfles Blazing Black 580 ml doe je hier bij 10outdoor.nl. Op deze pagina lees je precies wat je moet weten over deze waterfles. Een waterfles is altijd handig om te hebben, omdat het je helpt de aanbevolen hoeveelheid water per dag te drinken. Niet alleen wanneer je op outdoor vakantie gaat, maar ook in het dagelijkse leven is het hebben van een waterfles een uiterst handig product.

Specificaties Dopper Insulated Drinkfles Blazing Black 580 ml

Inhoud

0.58 l

Materiaal

RVS, Polypropyleen

Type fles

Drinkfles voor volwassenen

Isolerend

Ja

Vaatwasserbestendig

Ja

Inclusief filter

Nee

Kleur

Blazing Black

Afmetingen

Lengte: 24 cm

Breedte: 7.30 cm

Hoogte: 25.70 cm

Omschrijving van Dopper Insulated Drinkfles Blazing Black 580 ml

De Dopper Insulated Drinkfles Blazing Black 580 ml is dé oplossing voor het verminderen van de plastic soep in onze oceanen. Met deze fles draag je bij aan het beschermen van een schoon stukje oceaan. De fles is voorzien van een stoere, zwartwitte kleurstelling die perfect past bij jouw stijl. Deze thermosfles is niet alleen mooi om te zien, maar ook zeer functioneel. Dankzij het geïsoleerde design blijft jouw drankje maar liefst 9 uur warm of 24 uur koud! Of je nu geniet van een warme kop koffie in de ochtend of verfrissend koud water tijdens een zomerse picknick, met de Dopper Insulated Blazing Black heb je altijd de juiste temperatuur bij de hand. Bovendien is deze fles duurzaam en milieuvriendelijk. Je hoeft nooit meer wegwerpflesjes te gebruiken, waardoor je bijdraagt aan het verminderen van plastic afval. De Dopper Insulated Blazing Black is jouw trouwe metgezel voor onderweg, op het werk of tijdens het sporten. Met een inhoud van 580 ml heb je altijd voldoende drinken bij de hand. Maak een statement en kies voor een duurzame en stijlvolle drinkfles met de Dopper Insulated Blazing Black.

Veelgestelde vragen over Dopper Insulated Drinkfles Blazing Black 580 ml

Dopper Insulated Drinkfles Blazing Black 580 ml kent de volgende afmetingen: 

  • Lengte: 24 cm
  • Breedte: 7.30 cm
  • Hoogte: 25.70 cm
  • Inhoud: 0.58 l

Dopper Insulated Drinkfles Blazing Black 580 ml is een Drinkfles voor volwassenen, daarnaast is het inclusief filter: Nee en Blazing Black van kleur.

Dopper Insulated Drinkfles Blazing Black 580 ml is gemaakt van RVS, Polypropyleen en kan in de vaatwasser: Ja.

Dopper Insulated Drinkfles Blazing Black 580 ml is isolerend: Ja.

Fijn om te horen dat je interesse hebt in de aanschaf van deze waterfles! Dopper Insulated Drinkfles Blazing Black 580 ml is aan te schaffen via deze link.

Bekijk ook andere waterflessen