1. reizen
  2. Dopper Original Drinkfles Moody Mint 450 ml

Dopper Original Drinkfles Moody Mint 450 ml

5/5

Alles te weten komen over Dopper Original Drinkfles Moody Mint 450 ml doe je hier bij 10outdoor.nl. Op deze pagina lees je precies wat je moet weten over deze waterfles. Een waterfles is altijd handig om te hebben, omdat het je helpt de aanbevolen hoeveelheid water per dag te drinken. Niet alleen wanneer je op outdoor vakantie gaat, maar ook in het dagelijkse leven is het hebben van een waterfles een uiterst handig product.

Specificaties Dopper Original Drinkfles Moody Mint 450 ml

Inhoud

0.45 l

Materiaal

Polypropyleen

Type fles

Drinkfles voor volwassenen

Isolerend

Nee

Vaatwasserbestendig

Ja

Inclusief filter

Nee

Kleur

Moody Mint

Afmetingen

Lengte: 6 cm

Breedte: 6 cm

Hoogte: 24 cm

Omschrijving van Dopper Original Drinkfles Moody Mint 450 ml

Waarom is de Dopper Original (450 ml) de perfecte herbruikbare waterfles voor jou? Allereerst is het de meest milieuvriendelijke waterfles op aarde. Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Het bewijs ligt in de Cradle to Cradle Gold-certificering die de gehele Dopper Original-collectie heeft ontvangen. Ja, je leest het goed, een wereldprimeur. Deze certificering garandeert dat jouw fles, van ontwerp tot het einde van zijn levensduur, voldoet aan de strengste milieueisen en ethische normen. En het mooiste is dat de Dopper Original 100% recyclebaar is, klaar voor een circulaire economie waarin verspilling niet bestaat omdat materialen eindeloos opnieuw worden gebruikt. Maar dat is niet alles. De Dopper Original heeft nog veel meer te bieden. De fles heeft een handig formaat van 450 ml, waardoor hij perfect is om mee te nemen naar je werk, naar school of tijdens het sporten. Daarnaast is de fles voorzien van een handige dop die je kunt gebruiken als bekertje. Zo hoef je geen extra glas of beker mee te nemen en kun je overal genieten van een verfrissend drankje. De Dopper Original Drinkfles Moody Mint is niet alleen functioneel, maar ook nog eens stijlvol. De mooie groene kleur geeft een frisse en trendy uitstraling. Met deze fles maak je niet alleen een statement voor het milieu, maar ook voor je eigen stijl. Dus waar wacht je nog op? Kies voor de Dopper Original en draag bij aan een betere wereld é.

Veelgestelde vragen over Dopper Original Drinkfles Moody Mint 450 ml

Dopper Original Drinkfles Moody Mint 450 ml kent de volgende afmetingen: 

  • Lengte: 6 cm
  • Breedte: 6 cm
  • Hoogte: 24 cm
  • Inhoud: 0.45 l

Dopper Original Drinkfles Moody Mint 450 ml is een Drinkfles voor volwassenen, daarnaast is het inclusief filter: Nee en Moody Mint van kleur.

Dopper Original Drinkfles Moody Mint 450 ml is gemaakt van Polypropyleen en kan in de vaatwasser: Ja.

Dopper Original Drinkfles Moody Mint 450 ml is isolerend: Nee.

Fijn om te horen dat je interesse hebt in de aanschaf van deze waterfles! Dopper Original Drinkfles Moody Mint 450 ml is aan te schaffen via deze link.

Bekijk ook andere waterflessen