Air Up PODS KOLA Inclusief 3 pods hydraterend Air up geurwater vegan bio

5/5

Alles te weten komen over Air Up PODS KOLA Inclusief 3 pods hydraterend Air up geurwater vegan bio doe je hier bij 10outdoor.nl. Op deze pagina lees je precies wat je moet weten over deze waterfles. Een waterfles is altijd handig om te hebben, omdat het je helpt de aanbevolen hoeveelheid water per dag te drinken. Niet alleen wanneer je op outdoor vakantie gaat, maar ook in het dagelijkse leven is het hebben van een waterfles een uiterst handig product.

Specificaties Air Up PODS KOLA Inclusief 3 pods hydraterend Air up geurwater vegan bio

Inhoud

0 l

Materiaal

Bio plastic

Type fles

Doppen & accessoires

Isolerend

Nee

Vaatwasserbestendig

Nee

Inclusief filter

Nee

Kleur

Kola pods

Afmetingen

Lengte: 3 cm

Breedte: 10 cm

Hoogte: 20 cm

Omschrijving van Air Up PODS KOLA Inclusief 3 pods hydraterend Air up geurwater vegan bio

Met onze set van 3 pods, krijg je niet alleen 15 liter verfrissend water, maar ook een heerlijk zomeraroma. Deze pods zijn speciaal ontworpen om een luchtige, zuivere en eerlijke cola-ervaring te bieden. Wat deze pods echt bijzonder maakt, is dat ze geen suiker, cafeïne of kunstmatige toevoegingen bevatten. Dus, je kunt zoveel cola drinken als je wilt en toch je strandfiguur behouden! Of je nu aan het relaxen bent op het strand, een barbecue hebt met vrienden of gewoon dorst hebt na een lange dag, met de Air Up Pods Kola ben je altijd verzekerd van een verfrissende en smaakvolle drank. En omdat deze pods vegan en biologisch zijn, kun je met een gerust hart genieten van elke slok. Voel de zomer in elke bubbel en ervaar de unieke combinatie van fris water en het heerlijke aroma van cola. Laat je verrassen door de intense smaak en geniet zonder schuldgevoel van deze guilt-free traktatie. Met de Air Up Pods Kola wordt hydrateren nooit saai en kun je elke dag genieten van een verfrissend drankje dat niet alleen goed smaakt, maar ook goed voor je gezondheid en welzijn is. Probeer het nu en ontdek een nieuwe manier van drinken!

Veelgestelde vragen over Air Up PODS KOLA Inclusief 3 pods hydraterend Air up geurwater vegan bio

Air Up PODS KOLA Inclusief 3 pods hydraterend Air up geurwater vegan bio kent de volgende afmetingen: 

  • Lengte: 3 cm
  • Breedte: 10 cm
  • Hoogte: 20 cm
  • Inhoud: 0 l

Air Up PODS KOLA Inclusief 3 pods hydraterend Air up geurwater vegan bio is een Doppen & accessoires, daarnaast is het inclusief filter: Nee en Kola pods van kleur.

Air Up PODS KOLA Inclusief 3 pods hydraterend Air up geurwater vegan bio is gemaakt van Bio plastic en kan in de vaatwasser: Nee.

Air Up PODS KOLA Inclusief 3 pods hydraterend Air up geurwater vegan bio is isolerend: Nee.

Fijn om te horen dat je interesse hebt in de aanschaf van deze waterfles! Air Up PODS KOLA Inclusief 3 pods hydraterend Air up geurwater vegan bio is aan te schaffen via deze link.

Bekijk ook andere waterflessen