1. reizen
  2. Dopper Original Drinkfles Polar Blue 450 ml

Dopper Original Drinkfles Polar Blue 450 ml

5/5

Alles te weten komen over Dopper Original Drinkfles Polar Blue 450 ml doe je hier bij 10outdoor.nl. Op deze pagina lees je precies wat je moet weten over deze waterfles. Een waterfles is altijd handig om te hebben, omdat het je helpt de aanbevolen hoeveelheid water per dag te drinken. Niet alleen wanneer je op outdoor vakantie gaat, maar ook in het dagelijkse leven is het hebben van een waterfles een uiterst handig product.

Specificaties Dopper Original Drinkfles Polar Blue 450 ml

Inhoud

450 ml

Materiaal

Bio plastic

Type fles

Drinkfles voor volwassenen

Isolerend

Nee

Vaatwasserbestendig

Ja

Inclusief filter

Nee

Kleur

Polar Blue

Afmetingen

Lengte: 6 cm

Breedte: 6 cm

Hoogte: 24 cm

Omschrijving van Dopper Original Drinkfles Polar Blue 450 ml

Wat maakt de Dopper Original (450 ml) de beste herbruikbare waterfles voor jou? Om te beginnen is het de meest duurzame waterfles van de planeet. Nogal een uitspraak? Dit is het bewijs: een Cradle to Cradle Gold-certificering voor de gehele Dopper Original collectie. Jazeker, een wereldprimeur. Die certificering is het bewijs dat jouw oceaanvriendelijke fles, van ontwerp tot het einde van de levensduur, aan de strengste milieueisen en ethische normen voldoet. 100% recyclebaar: klaar voor een circulaire economie waarin verspilling niet bestaat omdat materialen eindeloos opnieuw gebruikt worden. Maar er is meer. De Dopper Original heeft een inhoud van 450 ml en is perfect voor onderweg, op kantoor, tijdens het sporten of gewoon thuis. De Polar Blue kleur geeft een frisse en stijlvolle uitstraling aan deze drinkfles. Het innovatieve design zorgt ervoor dat je gemakkelijk kunt drinken door de dop eraf te draaien en te gebruiken als bekertje. Geen gedoe met losse dopjes of onhandige drinktuiten. Daarnaast is de Dopper Original ook nog eens vaatwasserbestendig, dus je kunt hem gemakkelijk schoonmaken en hergebruiken. Met de Dopper Original (450 ml) maak je niet alleen een milieuvriendelijke keuze, maar ook een statement. Je draagt bij aan het verminderen van plastic afval en ondersteunt schoon drinkwaterprojecten wereldwijd. Dus waar wacht je nog op? Kies.

Veelgestelde vragen over Dopper Original Drinkfles Polar Blue 450 ml

Dopper Original Drinkfles Polar Blue 450 ml kent de volgende afmetingen: 

  • Lengte: 6 cm
  • Breedte: 6 cm
  • Hoogte: 24 cm
  • Inhoud: 450 ml

Dopper Original Drinkfles Polar Blue 450 ml is een Drinkfles voor volwassenen, daarnaast is het inclusief filter: Nee en Polar Blue van kleur.

Dopper Original Drinkfles Polar Blue 450 ml is gemaakt van Bio plastic en kan in de vaatwasser: Ja.

Dopper Original Drinkfles Polar Blue 450 ml is isolerend: Nee.

Fijn om te horen dat je interesse hebt in de aanschaf van deze waterfles! Dopper Original Drinkfles Polar Blue 450 ml is aan te schaffen via deze link.

Bekijk ook andere waterflessen