1. reizen
  2. Dopper Steel Drinkfles 800 ml Roestvrij staal

Dopper Steel Drinkfles 800 ml Roestvrij staal

5/5

Alles te weten komen over Dopper Steel Drinkfles 800 ml Roestvrij staal doe je hier bij 10outdoor.nl. Op deze pagina lees je precies wat je moet weten over deze waterfles. Een waterfles is altijd handig om te hebben, omdat het je helpt de aanbevolen hoeveelheid water per dag te drinken. Niet alleen wanneer je op outdoor vakantie gaat, maar ook in het dagelijkse leven is het hebben van een waterfles een uiterst handig product.

Specificaties Dopper Steel Drinkfles 800 ml Roestvrij staal

Inhoud

0.80 l

Materiaal

Polypropyleen

Type fles

Drinkfles voor volwassenen

Isolerend

Nee

Vaatwasserbestendig

Ja

Inclusief filter

Nee

Kleur

RVS | Steel

Afmetingen

Lengte: 7 cm

Breedte: 7 cm

Hoogte: 25 cm

Omschrijving van Dopper Steel Drinkfles 800 ml Roestvrij staal

De Dopper Steel Drinkfles 800 ml Roestvrij staal is een absolute favoriet onder fans die bereid zijn om met stalen zenuwen in de virtuele rij te staan. En dat is niet zo verwonderlijk, want deze Dopper is werkelijk een industrieel meesterwerk. Het robuuste ontwerp van roestvrij staal straalt kracht en duurzaamheid uit, terwijl het tegelijkertijd een moderne en stijlvolle uitstraling heeft. Wat deze Dopper echt bijzonder maakt, is de grootte. Met een inhoud van maar liefst 800 ml biedt deze fles bijna twee keer zoveel ruimte als de Dopper Original. Dit maakt de Dopper Steel ideaal voor degenen onder ons die graag gulzig drinken, of voor degenen die gewoonweg geen zin hebben om steeds heen en weer naar de kraan te lopen. Met deze fles heb je altijd voldoende water bij de hand, waar je ook bent. Naast het feit dat de Dopper Steel praktisch en stijlvol is, draag je ook nog eens bij aan een betere wereld. Door het gebruik van deze herbruikbare fles verminder je het gebruik van wegwerpflessen en draag je bij aan het verminderen van plastic afval. Bovendien steunt Dopper met een deel van de opbrengst drinkwaterprojecten over de hele wereld. Kortom, de Dopper Steel Drinkfles 800 ml Roestvrij staal is niet alleen een functioneel en trendy accessoire, maar ook een bewuste keuze voor een duurzame levensstijl.

Veelgestelde vragen over Dopper Steel Drinkfles 800 ml Roestvrij staal

Dopper Steel Drinkfles 800 ml Roestvrij staal kent de volgende afmetingen: 

  • Lengte: 7 cm
  • Breedte: 7 cm
  • Hoogte: 25 cm
  • Inhoud: 0.80 l

Dopper Steel Drinkfles 800 ml Roestvrij staal is een Drinkfles voor volwassenen, daarnaast is het inclusief filter: Nee en RVS | Steel van kleur.

Dopper Steel Drinkfles 800 ml Roestvrij staal is gemaakt van Polypropyleen en kan in de vaatwasser: Ja.

Dopper Steel Drinkfles 800 ml Roestvrij staal is isolerend: Nee.

Fijn om te horen dat je interesse hebt in de aanschaf van deze waterfles! Dopper Steel Drinkfles 800 ml Roestvrij staal is aan te schaffen via deze link.

Bekijk ook andere waterflessen