1. reizen
  2. Innovaland Motivatie Waterfles 1 Liter Drinkfles Waterfles met Rietje Waterfles met tijdmarkering BPA Vrij Volwassenen

Innovaland Motivatie Waterfles 1 Liter Drinkfles Waterfles met Rietje Waterfles met tijdmarkering BPA Vrij Volwassenen

5/5

Alles te weten komen over Innovaland Motivatie Waterfles 1 Liter Drinkfles Waterfles met Rietje Waterfles met tijdmarkering BPA Vrij Volwassenen doe je hier bij 10outdoor.nl. Op deze pagina lees je precies wat je moet weten over deze waterfles. Een waterfles is altijd handig om te hebben, omdat het je helpt de aanbevolen hoeveelheid water per dag te drinken. Niet alleen wanneer je op outdoor vakantie gaat, maar ook in het dagelijkse leven is het hebben van een waterfles een uiterst handig product.

Specificaties Innovaland Motivatie Waterfles 1 Liter Drinkfles Waterfles met Rietje Waterfles met tijdmarkering BPA Vrij Volwassenen

Inhoud

1 l

Materiaal

Kunststof

Type fles

Drinkfles voor volwassenen

Isolerend

Nee

Vaatwasserbestendig

Nee

Inclusief filter

Nee

Kleur

Zwart

Afmetingen

Lengte: 29 cm

Breedte: 7.5 cm

Hoogte: 29 cm

Omschrijving van Innovaland Motivatie Waterfles 1 Liter Drinkfles Waterfles met Rietje Waterfles met tijdmarkering BPA Vrij Volwassenen

Met de Innovaland Motivatie Waterfles hoef je je geen zorgen meer te maken over het feit dat je te weinig water drinkt gedurende de dag. Deze waterfles is ontworpen om je te motiveren om voldoende water te drinken en zo je gezondheid te bevorderen. Deze waterfles heeft een inhoud van 1 liter, waardoor je gemakkelijk je dagelijkse waterinname kunt bijhouden. Daarnaast is de fles voorzien van een handig rietje, zodat je altijd gemakkelijk kunt drinken, waar je ook bent. Bovendien is de fles voorzien van tijdmarkeringen, waardoor je precies kunt zien hoeveel water je op verschillende momenten van de dag moet drinken. De Innovaland Motivatie Waterfles is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is vrij van BPA, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over schadelijke stoffen die in je water kunnen lekken. Deze waterfles is speciaal ontworpen voor volwassenen die hun gezondheid willen verbeteren. Dus zeg vaarwel tegen uitdroging en geniet van de vele gezondheidsvoordelen van voldoende water drinken met de Innovaland Motivatie Waterfles.

Veelgestelde vragen over Innovaland Motivatie Waterfles 1 Liter Drinkfles Waterfles met Rietje Waterfles met tijdmarkering BPA Vrij Volwassenen

Innovaland Motivatie Waterfles 1 Liter Drinkfles Waterfles met Rietje Waterfles met tijdmarkering BPA Vrij Volwassenen kent de volgende afmetingen: 

  • Lengte: 29 cm
  • Breedte: 7.5 cm
  • Hoogte: 29 cm
  • Inhoud: 1 l

Innovaland Motivatie Waterfles 1 Liter Drinkfles Waterfles met Rietje Waterfles met tijdmarkering BPA Vrij Volwassenen is een Drinkfles voor volwassenen, daarnaast is het inclusief filter: Nee en Zwart van kleur.

Innovaland Motivatie Waterfles 1 Liter Drinkfles Waterfles met Rietje Waterfles met tijdmarkering BPA Vrij Volwassenen is gemaakt van Kunststof en kan in de vaatwasser: Nee.

Innovaland Motivatie Waterfles 1 Liter Drinkfles Waterfles met Rietje Waterfles met tijdmarkering BPA Vrij Volwassenen is isolerend: Nee.

Fijn om te horen dat je interesse hebt in de aanschaf van deze waterfles! Innovaland Motivatie Waterfles 1 Liter Drinkfles Waterfles met Rietje Waterfles met tijdmarkering BPA Vrij Volwassenen is aan te schaffen via deze link.

Bekijk ook andere waterflessen