1. reizen
  2. 1 Liter Drinkfles Vaatwasserbestendig Sport Bidon Drinkbus King Mungo 1000ml

1 Liter Drinkfles Vaatwasserbestendig Sport Bidon Drinkbus King Mungo 1000ml

5/5

Alles te weten komen over 1 Liter Drinkfles Vaatwasserbestendig Sport Bidon Drinkbus King Mungo 1000ml doe je hier bij 10outdoor.nl. Op deze pagina lees je precies wat je moet weten over deze waterfles. Een waterfles is altijd handig om te hebben, omdat het je helpt de aanbevolen hoeveelheid water per dag te drinken. Niet alleen wanneer je op outdoor vakantie gaat, maar ook in het dagelijkse leven is het hebben van een waterfles een uiterst handig product.

Specificaties 1 Liter Drinkfles Vaatwasserbestendig Sport Bidon Drinkbus King Mungo 1000ml

Inhoud

1000 ml

Materiaal

Tritan

Type fles

Drinkfles voor volwassenen

Isolerend

Nee

Vaatwasserbestendig

Ja

Inclusief filter

Ja

Kleur

Zwart - Vaatwasserbestendig

Afmetingen

Lengte: 8 cm

Breedte: 8 cm

Hoogte: 28 cm

Omschrijving van 1 Liter Drinkfles Vaatwasserbestendig Sport Bidon Drinkbus King Mungo 1000ml

Deze 1 liter drinkfles van hoge kwaliteit is perfect voor dagelijks gebruik of als sportfles. De fles is gemaakt van duurzaam Tritan plastic en is geschikt voor in de vaatwasser. Met zijn grote inhoud van 1 liter hoef je nooit meer zonder drinken te zitten. Deze drinkfles is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Het zwarte design geeft de fles een moderne uitstraling. Daarnaast is de fles voorzien van een unieke lekvrije dop die met slechts één hand snel te openen is. Je hoeft dus nooit meer te knoeien met het openen van je drinkfles. Deze King Mungo drinkfles is niet alleen lekvrij, maar ook nog eens BPA-vrij. Dit betekent dat het water altijd veilig blijft om te drinken en dat er geen plastic smaak aan het water zit. Met deze drinkfles ben je dus verzekerd van gezond en smaakvol water, waar je ook bent. Dus of je nu naar de sportschool gaat of gewoon een dagje op pad bent, met deze drinkfles heb je altijd voldoende drinken bij de hand.

Veelgestelde vragen over 1 Liter Drinkfles Vaatwasserbestendig Sport Bidon Drinkbus King Mungo 1000ml

1 Liter Drinkfles Vaatwasserbestendig Sport Bidon Drinkbus King Mungo 1000ml kent de volgende afmetingen: 

  • Lengte: 8 cm
  • Breedte: 8 cm
  • Hoogte: 28 cm
  • Inhoud: 1000 ml

1 Liter Drinkfles Vaatwasserbestendig Sport Bidon Drinkbus King Mungo 1000ml is een Drinkfles voor volwassenen, daarnaast is het inclusief filter: Ja en Zwart - Vaatwasserbestendig van kleur.

1 Liter Drinkfles Vaatwasserbestendig Sport Bidon Drinkbus King Mungo 1000ml is gemaakt van Tritan en kan in de vaatwasser: Ja.

1 Liter Drinkfles Vaatwasserbestendig Sport Bidon Drinkbus King Mungo 1000ml is isolerend: Nee.

Fijn om te horen dat je interesse hebt in de aanschaf van deze waterfles! 1 Liter Drinkfles Vaatwasserbestendig Sport Bidon Drinkbus King Mungo 1000ml is aan te schaffen via deze link.

Bekijk ook andere waterflessen