1. reizen
  2. Hydrate® Drinkfles Waterfles Sportfles met rietje 900ml Met Tijdmarkeringen BPA-vrij

Hydrate® Drinkfles Waterfles Sportfles met rietje 900ml Met Tijdmarkeringen BPA-vrij

5/5

Alles te weten komen over Hydrate® Drinkfles Waterfles Sportfles met rietje 900ml Met Tijdmarkeringen BPA-vrij doe je hier bij 10outdoor.nl. Op deze pagina lees je precies wat je moet weten over deze waterfles. Een waterfles is altijd handig om te hebben, omdat het je helpt de aanbevolen hoeveelheid water per dag te drinken. Niet alleen wanneer je op outdoor vakantie gaat, maar ook in het dagelijkse leven is het hebben van een waterfles een uiterst handig product.

Specificaties Hydrate® Drinkfles Waterfles Sportfles met rietje 900ml Met Tijdmarkeringen BPA-vrij

Inhoud

0.90 l

Materiaal

Kunststof

Type fles

Isolerend

Vaatwasserbestendig

Inclusief filter

Kleur

Zwart

Afmetingen

Lengte: 0.99 cm

Breedte: 0.99 cm

Hoogte: 19.99 cm

Omschrijving van Hydrate® Drinkfles Waterfles Sportfles met rietje 900ml Met Tijdmarkeringen BPA-vrij

De Hydrate® Drinkfles / Sportfles met rietje is de perfecte metgezel voor uw hydratatiebehoeften. Met de toevoeging van tijdmarkeringen helpt deze fles u om uw dagelijkse waterinname bij te houden en uw doelen te bereiken. Of u nu in de sportschool traint, buiten sport of gewoon onderweg bent, deze fles zal ervoor zorgen dat u altijd gehydrateerd blijft. Het ergonomische ontwerp van de fles zorgt ervoor dat u hem met gemak met één hand kunt gebruiken. De kliksluiting en lekvrije afsluiting zorgen ervoor dat uw drankje altijd fris en verfrissend blijft, zelfs tijdens de meest intense activiteiten. Het water stroomt snel en gelijkmatig, waardoor u urenlang kunt genieten van een verkwikkende hydratatie. Deze fles is gemaakt van hoogwaardig, BPA-vrij Tritan plastic. Dit betekent dat u kunt genieten van uw drankje zonder u zorgen te hoeven maken over schadelijke chemicaliën. Door te kiezen voor deze herbruikbare fles draagt u ook bij aan het verminderen van plastic afval en het behoud van onze prachtige planeet. De Hydrate® Drinkfles / Sportfles met rietje is niet alleen functioneel, maar ziet er ook nog eens stijlvol uit. Of u nu naar de sportschool gaat, aan het werk bent of gewoon thuis bent, deze fles zal altijd een chique accessoire zijn. En als u niet helemaal tevreden bent met onze epische fles, bieden wij een 100% geld-ter.

Veelgestelde vragen over Hydrate® Drinkfles Waterfles Sportfles met rietje 900ml Met Tijdmarkeringen BPA-vrij

Hydrate® Drinkfles Waterfles Sportfles met rietje 900ml Met Tijdmarkeringen BPA-vrij kent de volgende afmetingen: 

  • Lengte: 0.99 cm
  • Breedte: 0.99 cm
  • Hoogte: 19.99 cm
  • Inhoud: 0.90 l

Hydrate® Drinkfles Waterfles Sportfles met rietje 900ml Met Tijdmarkeringen BPA-vrij is een , daarnaast is het inclusief filter: en Zwart van kleur.

Hydrate® Drinkfles Waterfles Sportfles met rietje 900ml Met Tijdmarkeringen BPA-vrij is gemaakt van Kunststof en kan in de vaatwasser: .

Hydrate® Drinkfles Waterfles Sportfles met rietje 900ml Met Tijdmarkeringen BPA-vrij is isolerend: .

Fijn om te horen dat je interesse hebt in de aanschaf van deze waterfles! Hydrate® Drinkfles Waterfles Sportfles met rietje 900ml Met Tijdmarkeringen BPA-vrij is aan te schaffen via deze link.

Bekijk ook andere waterflessen