1. reizen
  2. Dopper Original Drinkfles Coral Splash 450 ml

Dopper Original Drinkfles Coral Splash 450 ml

5/5

Alles te weten komen over Dopper Original Drinkfles Coral Splash 450 ml doe je hier bij 10outdoor.nl. Op deze pagina lees je precies wat je moet weten over deze waterfles. Een waterfles is altijd handig om te hebben, omdat het je helpt de aanbevolen hoeveelheid water per dag te drinken. Niet alleen wanneer je op outdoor vakantie gaat, maar ook in het dagelijkse leven is het hebben van een waterfles een uiterst handig product.

Specificaties Dopper Original Drinkfles Coral Splash 450 ml

Inhoud

0.45 l

Materiaal

Bio plastic

Type fles

Drinkfles voor volwassenen

Isolerend

Nee

Vaatwasserbestendig

Ja

Inclusief filter

Nee

Kleur

Coral Splash

Afmetingen

Lengte: 6 cm

Breedte: 6 cm

Hoogte: 24 cm

Omschrijving van Dopper Original Drinkfles Coral Splash 450 ml

De Dopper Original Drinkfles Coral Splash (450 ml) is niet zomaar een waterfles. Het is de ultieme keuze voor iedereen die geeft om duurzaamheid en het milieu. Deze fles is namelijk de meest milieuvriendelijke waterfles ter wereld. En dat is geen loze bewering. De Dopper Original collectie heeft namelijk een Cradle to Cradle Gold-certificering ontvangen. Dit is een wereldprimeur en een teken dat deze fles voldoet aan de strengste milieueisen en ethische normen, vanaf het ontwerp tot aan het einde van de levensduur. Maar dat is niet het enige wat deze fles zo speciaal maakt. De Dopper Original is ook 100% recyclebaar. Dit betekent dat de materialen van deze fles eindeloos opnieuw gebruikt kunnen worden en er geen verspilling is. Zo draag jij bij aan een circulaire economie waarin geen plaats is voor afval. Daarnaast heeft deze fles een inhoud van 450 ml, waardoor je altijd voldoende water bij je hebt. Of je nu onderweg bent, op kantoor zit of aan het sporten bent, met de Dopper Original heb jij altijd een duurzame en stijlvolle waterfles bij de hand. Twijfel niet langer en kies voor de Dopper Original Drinkfles Coral Splash (450 ml) en draag bij aan een betere wereld.

Veelgestelde vragen over Dopper Original Drinkfles Coral Splash 450 ml

Dopper Original Drinkfles Coral Splash 450 ml kent de volgende afmetingen: 

  • Lengte: 6 cm
  • Breedte: 6 cm
  • Hoogte: 24 cm
  • Inhoud: 0.45 l

Dopper Original Drinkfles Coral Splash 450 ml is een Drinkfles voor volwassenen, daarnaast is het inclusief filter: Nee en Coral Splash van kleur.

Dopper Original Drinkfles Coral Splash 450 ml is gemaakt van Bio plastic en kan in de vaatwasser: Ja.

Dopper Original Drinkfles Coral Splash 450 ml is isolerend: Nee.

Fijn om te horen dat je interesse hebt in de aanschaf van deze waterfles! Dopper Original Drinkfles Coral Splash 450 ml is aan te schaffen via deze link.

Bekijk ook andere waterflessen