1. reizen
  2. Drinkfles 1 Liter Sport Bidon 1L fles 1000ML King Mungo

Drinkfles 1 Liter Sport Bidon 1L fles 1000ML King Mungo

5/5

Alles te weten komen over Drinkfles 1 Liter Sport Bidon 1L fles 1000ML King Mungo doe je hier bij 10outdoor.nl. Op deze pagina lees je precies wat je moet weten over deze waterfles. Een waterfles is altijd handig om te hebben, omdat het je helpt de aanbevolen hoeveelheid water per dag te drinken. Niet alleen wanneer je op outdoor vakantie gaat, maar ook in het dagelijkse leven is het hebben van een waterfles een uiterst handig product.

Specificaties Drinkfles 1 Liter Sport Bidon 1L fles 1000ML King Mungo

Inhoud

1000 ml

Materiaal

Tritan

Type fles

Drinkfles voor volwassenen

Isolerend

Nee

Vaatwasserbestendig

Ja

Inclusief filter

Ja

Kleur

Zwart

Afmetingen

Lengte: 7.50 cm

Breedte: 7.50 cm

Hoogte: 28 cm

Omschrijving van Drinkfles 1 Liter Sport Bidon 1L fles 1000ML King Mungo

Deze Drinkfles 1 Liter Sport Bidon 1L fles 1000ML King Mungo is een absolute must-have voor iedereen die graag gehydrateerd blijft tijdens het sporten of gewoonweg onderweg. Met een capaciteit van maar liefst 1 liter biedt deze drinkfles voldoende water om je dorst te lessen, zonder dat je steeds bij hoeft te vullen. Deze drinkfles is gemaakt van hoogwaardig Tritan plastic, waardoor hij niet alleen lekvrij is, maar ook nog eens extreem duurzaam. Het unieke sluitmechanisme zorgt ervoor dat je de dop kunt vergrendelen, waardoor er geen druppel water in je tas terechtkomt. Daarnaast is de dop gemakkelijk met één hand te openen, wat het gebruiksgemak nog verder vergroot. Wat deze drinkfles echt bijzonder maakt, is het feit dat hij BPA-vrij is. Dit betekent dat er geen schadelijke stoffen vrijkomen tijdens het gebruik en dat er geen plastic smaak aan het water zit. Daarnaast heeft de fles een stijlvol design met een zwarte kleur, waardoor hij er niet alleen goed uitziet, maar ook nog eens gemakkelijk te combineren is met andere sportuitrustingen. Of je nu naar de sportschool gaat, een lange wandeling maakt of gewoonweg je dagelijkse waterinname wilt verbeteren, met deze Drinkfles 1 Liter Sport Bidon 1L fles 1000ML King Mungo ben je altijd voorzien van voldoende water. Bestel hem vandaag nog en geniet van een gezonde en geh.

Veelgestelde vragen over Drinkfles 1 Liter Sport Bidon 1L fles 1000ML King Mungo

Drinkfles 1 Liter Sport Bidon 1L fles 1000ML King Mungo kent de volgende afmetingen: 

  • Lengte: 7.50 cm
  • Breedte: 7.50 cm
  • Hoogte: 28 cm
  • Inhoud: 1000 ml

Drinkfles 1 Liter Sport Bidon 1L fles 1000ML King Mungo is een Drinkfles voor volwassenen, daarnaast is het inclusief filter: Ja en Zwart van kleur.

Drinkfles 1 Liter Sport Bidon 1L fles 1000ML King Mungo is gemaakt van Tritan en kan in de vaatwasser: Ja.

Drinkfles 1 Liter Sport Bidon 1L fles 1000ML King Mungo is isolerend: Nee.

Fijn om te horen dat je interesse hebt in de aanschaf van deze waterfles! Drinkfles 1 Liter Sport Bidon 1L fles 1000ML King Mungo is aan te schaffen via deze link.

Bekijk ook andere waterflessen