Bodhi Tree Drinkfles 1 Liter Waterfles BPA vrij Sportfles Bidon 1l Water Bottle

5/5

Alles te weten komen over Bodhi Tree Drinkfles 1 Liter Waterfles BPA vrij Sportfles Bidon 1l Water Bottle doe je hier bij 10outdoor.nl. Op deze pagina lees je precies wat je moet weten over deze waterfles. Een waterfles is altijd handig om te hebben, omdat het je helpt de aanbevolen hoeveelheid water per dag te drinken. Niet alleen wanneer je op outdoor vakantie gaat, maar ook in het dagelijkse leven is het hebben van een waterfles een uiterst handig product.

Specificaties Bodhi Tree Drinkfles 1 Liter Waterfles BPA vrij Sportfles Bidon 1l Water Bottle

Inhoud

1 l

Materiaal

Kunststof, Tritan

Type fles

Drinkfles voor volwassenen

Isolerend

Nee

Vaatwasserbestendig

Nee

Inclusief filter

Ja

Kleur

Blauw

Afmetingen

Lengte: 78 cm

Breedte: 78 cm

Hoogte: 281 cm

Omschrijving van Bodhi Tree Drinkfles 1 Liter Waterfles BPA vrij Sportfles Bidon 1l Water Bottle

De Bodhi Tree drinkfles van 1 liter is de perfecte metgezel voor al je hydratatiebehoeften. Of je nu in de sportschool traint, op een wandeltocht gaat of gewoon onderweg bent, deze waterfles biedt ultieme gemak en betrouwbaarheid. Met zijn unieke ontwerp kun je de fles met één hand openen, waardoor je je andere hand vrij hebt voor andere activiteiten. Deze drinkfles is niet alleen handig, maar ook duurzaam. Gemaakt van sterk en licht Tritan-materiaal, is de Bodhi Tree fles bestand tegen de ruwe omstandigheden van dagelijks gebruik. Bovendien zorgt de dubbele sluiting ervoor dat de fles 100% lekvrij is, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over morsen of lekken. Een ander voordeel van deze waterfles is dat hij geen vervelende plasticgeur of -smaak achterlaat. Je kunt dus genieten van een verfrissend drankje zonder enige nare nasmaak. Daarnaast is de fles ook BPA-vrij, waardoor je met een gerust hart kunt drinken, wetende dat je geen schadelijke chemicaliën binnenkrijgt. Kies voor de Bodhi Tree drinkfles en ervaar het gemak, de duurzaamheid en de veiligheid van deze hoogwaardige sportfles.

Veelgestelde vragen over Bodhi Tree Drinkfles 1 Liter Waterfles BPA vrij Sportfles Bidon 1l Water Bottle

Bodhi Tree Drinkfles 1 Liter Waterfles BPA vrij Sportfles Bidon 1l Water Bottle kent de volgende afmetingen: 

  • Lengte: 78 cm
  • Breedte: 78 cm
  • Hoogte: 281 cm
  • Inhoud: 1 l

Bodhi Tree Drinkfles 1 Liter Waterfles BPA vrij Sportfles Bidon 1l Water Bottle is een Drinkfles voor volwassenen, daarnaast is het inclusief filter: Ja en Blauw van kleur.

Bodhi Tree Drinkfles 1 Liter Waterfles BPA vrij Sportfles Bidon 1l Water Bottle is gemaakt van Kunststof, Tritan en kan in de vaatwasser: Nee.

Bodhi Tree Drinkfles 1 Liter Waterfles BPA vrij Sportfles Bidon 1l Water Bottle is isolerend: Nee.

Fijn om te horen dat je interesse hebt in de aanschaf van deze waterfles! Bodhi Tree Drinkfles 1 Liter Waterfles BPA vrij Sportfles Bidon 1l Water Bottle is aan te schaffen via deze link.

Bekijk ook andere waterflessen