1. reizen
  2. Dopper Original Drinkfles Tidal Teal 450 ml

Dopper Original Drinkfles Tidal Teal 450 ml

5/5

Alles te weten komen over Dopper Original Drinkfles Tidal Teal 450 ml doe je hier bij 10outdoor.nl. Op deze pagina lees je precies wat je moet weten over deze waterfles. Een waterfles is altijd handig om te hebben, omdat het je helpt de aanbevolen hoeveelheid water per dag te drinken. Niet alleen wanneer je op outdoor vakantie gaat, maar ook in het dagelijkse leven is het hebben van een waterfles een uiterst handig product.

Specificaties Dopper Original Drinkfles Tidal Teal 450 ml

Inhoud

0.45 l

Materiaal

Polypropyleen

Type fles

Drinkfles voor volwassenen

Isolerend

Nee

Vaatwasserbestendig

Ja

Inclusief filter

Nee

Kleur

Tidal Teal

Afmetingen

Lengte: 6 cm

Breedte: 6 cm

Hoogte: 23 cm

Omschrijving van Dopper Original Drinkfles Tidal Teal 450 ml

De Dopper Original (450 ml) is niet zomaar een drinkfles, het is de beste keuze voor iedereen die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft. Deze waterfles is namelijk niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jou. Met een Cradle to Cradle Gold-certificering is de Dopper Original de meest duurzame fles op aarde. Dit betekent dat de gehele Dopper Original collectie voldoet aan de strengste milieueisen en ethische normen, van het ontwerp tot aan het einde van de levensduur. Maar dat is nog niet alles. Deze fles is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook nog eens oceaanvriendelijk. Met de Tidal Teal kleur brengt de Dopper Original een eerbetoon aan de schoonheid van de zeeën en oceanen. Met elke slok die je neemt uit deze fles, draag je bij aan het verminderen van de plastic soep en het beschermen van het leven in de oceanen. En het mooie is: de Dopper Original is 100% recyclebaar. Dit betekent dat de fles klaar is voor een circulaire economie, waarin verspilling niet bestaat omdat materialen eindeloos opnieuw gebruikt worden. Met de Dopper Original maak je niet alleen een statement, maar draag je daadwerkelijk bij aan een betere wereld.

Veelgestelde vragen over Dopper Original Drinkfles Tidal Teal 450 ml

Dopper Original Drinkfles Tidal Teal 450 ml kent de volgende afmetingen: 

  • Lengte: 6 cm
  • Breedte: 6 cm
  • Hoogte: 23 cm
  • Inhoud: 0.45 l

Dopper Original Drinkfles Tidal Teal 450 ml is een Drinkfles voor volwassenen, daarnaast is het inclusief filter: Nee en Tidal Teal van kleur.

Dopper Original Drinkfles Tidal Teal 450 ml is gemaakt van Polypropyleen en kan in de vaatwasser: Ja.

Dopper Original Drinkfles Tidal Teal 450 ml is isolerend: Nee.

Fijn om te horen dat je interesse hebt in de aanschaf van deze waterfles! Dopper Original Drinkfles Tidal Teal 450 ml is aan te schaffen via deze link.

Bekijk ook andere waterflessen