1. reizen
  2. Motivatie Waterfles Rosé 1 Liter Drinkfles Waterfles met Rietje Waterfles met tijdmarkering BPA Vrij Volwassenen

Motivatie Waterfles Rosé 1 Liter Drinkfles Waterfles met Rietje Waterfles met tijdmarkering BPA Vrij Volwassenen

5/5

Alles te weten komen over Motivatie Waterfles Rosé 1 Liter Drinkfles Waterfles met Rietje Waterfles met tijdmarkering BPA Vrij Volwassenen doe je hier bij 10outdoor.nl. Op deze pagina lees je precies wat je moet weten over deze waterfles. Een waterfles is altijd handig om te hebben, omdat het je helpt de aanbevolen hoeveelheid water per dag te drinken. Niet alleen wanneer je op outdoor vakantie gaat, maar ook in het dagelijkse leven is het hebben van een waterfles een uiterst handig product.

Specificaties Motivatie Waterfles Rosé 1 Liter Drinkfles Waterfles met Rietje Waterfles met tijdmarkering BPA Vrij Volwassenen

Inhoud

1 l

Materiaal

Tritan

Type fles

Drinkfles voor volwassenen

Isolerend

Nee

Vaatwasserbestendig

Nee

Inclusief filter

Nee

Kleur

Rosé

Afmetingen

Lengte: 29 cm

Breedte: 7.50 cm

Hoogte: 8 cm

Omschrijving van Motivatie Waterfles Rosé 1 Liter Drinkfles Waterfles met Rietje Waterfles met tijdmarkering BPA Vrij Volwassenen

Een volwassene heeft tussen de 1,5-2 liter water per dag nodig. Het vocht in je lichaam is vooral water. Dit zorgt ervoor dat je gehydrateerd blijft en je lichaam optimaal kan functioneren. Met onze Motivatie Waterfles Rosé van 1 liter hoef je je nooit meer zorgen te maken over het bijhouden van je waterinname. Deze stijlvolle en handige drinkfles is speciaal ontworpen om je te motiveren om voldoende water te drinken. Deze waterfles is niet zomaar een gewone fles. Hij is voorzien van een handig rietje en een unieke tijdmarkering, waardoor je precies kunt zien hoeveel water je al hebt gedronken en hoeveel je nog moet drinken om je dagelijkse doel te bereiken. Hierdoor word je constant herinnerd aan het belang van hydratatie en blijf je gemotiveerd om je waterinname op peil te houden. Bovendien is onze Motivatie Waterfles Rosé gemaakt van hoogwaardig en BPA-vrij materiaal, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van je favoriete drankjes zonder schadelijke chemicaliën. De fles heeft een inhoud van 1 liter, wat ideaal is om mee te nemen naar werk, school, de sportschool of gewoon onderweg. Met zijn trendy roze kleur en praktische ontwerp is deze waterfles niet alleen functioneel, maar ook een stijlvol accessoire dat je overal met trots kunt laten zien. Drink voldoende water en straal de hele dag door met onze Motivatie Waterfles Rosé!

Veelgestelde vragen over Motivatie Waterfles Rosé 1 Liter Drinkfles Waterfles met Rietje Waterfles met tijdmarkering BPA Vrij Volwassenen

Motivatie Waterfles Rosé 1 Liter Drinkfles Waterfles met Rietje Waterfles met tijdmarkering BPA Vrij Volwassenen kent de volgende afmetingen: 

  • Lengte: 29 cm
  • Breedte: 7.50 cm
  • Hoogte: 8 cm
  • Inhoud: 1 l

Motivatie Waterfles Rosé 1 Liter Drinkfles Waterfles met Rietje Waterfles met tijdmarkering BPA Vrij Volwassenen is een Drinkfles voor volwassenen, daarnaast is het inclusief filter: Nee en Rosé van kleur.

Motivatie Waterfles Rosé 1 Liter Drinkfles Waterfles met Rietje Waterfles met tijdmarkering BPA Vrij Volwassenen is gemaakt van Tritan en kan in de vaatwasser: Nee.

Motivatie Waterfles Rosé 1 Liter Drinkfles Waterfles met Rietje Waterfles met tijdmarkering BPA Vrij Volwassenen is isolerend: Nee.

Fijn om te horen dat je interesse hebt in de aanschaf van deze waterfles! Motivatie Waterfles Rosé 1 Liter Drinkfles Waterfles met Rietje Waterfles met tijdmarkering BPA Vrij Volwassenen is aan te schaffen via deze link.

Bekijk ook andere waterflessen