1. reizen
  2. Dopper Original Drinkfles Dark Spring 450 ml

Dopper Original Drinkfles Dark Spring 450 ml

5/5

Alles te weten komen over Dopper Original Drinkfles Dark Spring 450 ml doe je hier bij 10outdoor.nl. Op deze pagina lees je precies wat je moet weten over deze waterfles. Een waterfles is altijd handig om te hebben, omdat het je helpt de aanbevolen hoeveelheid water per dag te drinken. Niet alleen wanneer je op outdoor vakantie gaat, maar ook in het dagelijkse leven is het hebben van een waterfles een uiterst handig product.

Specificaties Dopper Original Drinkfles Dark Spring 450 ml

Inhoud

0.45 l

Materiaal

Polypropyleen

Type fles

Drinkfles voor volwassenen

Isolerend

Nee

Vaatwasserbestendig

Ja

Inclusief filter

Nee

Kleur

Dark Spring

Afmetingen

Lengte: 6 cm

Breedte: 6 cm

Hoogte: 23 cm

Omschrijving van Dopper Original Drinkfles Dark Spring 450 ml

Waarom zou je kiezen voor de Dopper Original (450 ml) als jouw ultieme herbruikbare waterfles? Allereerst is het de meest duurzame fles op de hele planeet. Klinkt dat overdreven? Hier is het bewijs: de gehele Dopper Original collectie heeft een Cradle to Cradle Gold-certificering. Ja, je hoort het goed, een wereldprimeur. Deze certificering toont aan dat jouw fles, vanaf het ontwerp tot het einde van zijn levensduur, voldoet aan de strengste milieu- en ethische normen. 100% recyclebaar: klaar voor een circulaire economie waarin verspilling niet bestaat, omdat materialen eindeloos kunnen worden hergebruikt. Maar dat is niet alles. De Dopper Original is ook nog eens een stijlvolle metgezel voor onderweg. Met zijn inhoud van 450 ml biedt hij voldoende ruimte voor je favoriete drankje. Of je nu naar kantoor gaat, een lange wandeling maakt of naar de sportschool gaat, deze fles is er altijd voor jou. Hij past gemakkelijk in je tas en dankzij het handige formaat kun je hem overal mee naartoe nemen. Bovendien is de fles voorzien van een handige dop die je kunt gebruiken als beker. Geen gedoe meer met losse drinkbekers, want de Dopper Original heeft alles wat je nodig hebt. Kies voor duurzaamheid en stijl met de Dopper Original.

Veelgestelde vragen over Dopper Original Drinkfles Dark Spring 450 ml

Dopper Original Drinkfles Dark Spring 450 ml kent de volgende afmetingen: 

  • Lengte: 6 cm
  • Breedte: 6 cm
  • Hoogte: 23 cm
  • Inhoud: 0.45 l

Dopper Original Drinkfles Dark Spring 450 ml is een Drinkfles voor volwassenen, daarnaast is het inclusief filter: Nee en Dark Spring van kleur.

Dopper Original Drinkfles Dark Spring 450 ml is gemaakt van Polypropyleen en kan in de vaatwasser: Ja.

Dopper Original Drinkfles Dark Spring 450 ml is isolerend: Nee.

Fijn om te horen dat je interesse hebt in de aanschaf van deze waterfles! Dopper Original Drinkfles Dark Spring 450 ml is aan te schaffen via deze link.

Bekijk ook andere waterflessen