1. reizen
  2. Dopper Original Drinkfles Pacific Blue 450 ml

Dopper Original Drinkfles Pacific Blue 450 ml

5/5

Alles te weten komen over Dopper Original Drinkfles Pacific Blue 450 ml doe je hier bij 10outdoor.nl. Op deze pagina lees je precies wat je moet weten over deze waterfles. Een waterfles is altijd handig om te hebben, omdat het je helpt de aanbevolen hoeveelheid water per dag te drinken. Niet alleen wanneer je op outdoor vakantie gaat, maar ook in het dagelijkse leven is het hebben van een waterfles een uiterst handig product.

Specificaties Dopper Original Drinkfles Pacific Blue 450 ml

Inhoud

0.45 l

Materiaal

Polyester

Type fles

Drinkfles voor volwassenen

Isolerend

Nee

Vaatwasserbestendig

Ja

Inclusief filter

Nee

Kleur

Pacific Blue

Afmetingen

Lengte: 6 cm

Breedte: 6 cm

Hoogte: 24 cm

Omschrijving van Dopper Original Drinkfles Pacific Blue 450 ml

De Dopper Original Drinkfles Pacific Blue (450 ml) is niet zomaar een waterfles, het is de ultieme keuze voor iedereen die duurzaamheid belangrijk vindt. Deze fles is namelijk de meest milieuvriendelijke waterfles op aarde. Dit is niet zomaar een loze claim, want de hele Dopper Original collectie heeft een Cradle to Cradle Gold-certificering ontvangen. Een wereldprimeur! Dit certificaat bewijst dat deze fles, vanaf het ontwerp tot het einde van de levensduur, voldoet aan de strengste milieueisen en ethische normen. Maar dat is nog niet alles. Deze fles is ook 100% recyclebaar, waardoor het perfect past in een circulaire economie waarin verspilling niet bestaat. De materialen van de fles kunnen namelijk eindeloos worden hergebruikt, waardoor er geen afval ontstaat. Daarnaast heeft de Dopper Original Drinkfles Pacific Blue een inhoud van 450 ml, waardoor je genoeg water kunt meenemen voor onderweg. Of je nu naar school, werk of de sportschool gaat, deze fles is je ideale metgezel. Kies voor duurzaamheid en maak een statement met de Dopper Original Drinkfles Pacific Blue!

Veelgestelde vragen over Dopper Original Drinkfles Pacific Blue 450 ml

Dopper Original Drinkfles Pacific Blue 450 ml kent de volgende afmetingen: 

  • Lengte: 6 cm
  • Breedte: 6 cm
  • Hoogte: 24 cm
  • Inhoud: 0.45 l

Dopper Original Drinkfles Pacific Blue 450 ml is een Drinkfles voor volwassenen, daarnaast is het inclusief filter: Nee en Pacific Blue van kleur.

Dopper Original Drinkfles Pacific Blue 450 ml is gemaakt van Polyester en kan in de vaatwasser: Ja.

Dopper Original Drinkfles Pacific Blue 450 ml is isolerend: Nee.

Fijn om te horen dat je interesse hebt in de aanschaf van deze waterfles! Dopper Original Drinkfles Pacific Blue 450 ml is aan te schaffen via deze link.

Bekijk ook andere waterflessen