1. reizen
  2. Dopper Original Drinkfles Funky Fuchsia 450 ml

Dopper Original Drinkfles Funky Fuchsia 450 ml

5/5

Alles te weten komen over Dopper Original Drinkfles Funky Fuchsia 450 ml doe je hier bij 10outdoor.nl. Op deze pagina lees je precies wat je moet weten over deze waterfles. Een waterfles is altijd handig om te hebben, omdat het je helpt de aanbevolen hoeveelheid water per dag te drinken. Niet alleen wanneer je op outdoor vakantie gaat, maar ook in het dagelijkse leven is het hebben van een waterfles een uiterst handig product.

Specificaties Dopper Original Drinkfles Funky Fuchsia 450 ml

Inhoud

0.45 l

Materiaal

Polyester

Type fles

Drinkfles voor volwassenen

Isolerend

Nee

Vaatwasserbestendig

Ja

Inclusief filter

Nee

Kleur

Funky Fuchsia

Afmetingen

Lengte: 6 cm

Breedte: 6 cm

Hoogte: 24 cm

Omschrijving van Dopper Original Drinkfles Funky Fuchsia 450 ml

De Dopper Original Drinkfles Funky Fuchsia 450 ml is de perfecte herbruikbare waterfles voor jou. Waarom? Omdat het de meest duurzame waterfles ter wereld is. Dit is niet zomaar een bewering, het is bewezen. De Dopper Original collectie heeft namelijk een Cradle to Cradle Gold-certificering ontvangen. Dit is een wereldprimeur! Deze certificering toont aan dat jouw fles, van het ontwerp tot het einde van de levensduur, voldoet aan de strengste milieueisen en ethische normen. Wat maakt deze fles zo speciaal? Het feit dat het 100% recyclebaar is. Dit betekent dat het klaar is voor een circulaire economie waarin verspilling niet bestaat. Materialen worden eindeloos opnieuw gebruikt, waardoor er geen afval ontstaat. Dus je kunt met een gerust hart genieten van je drankjes, wetende dat je bijdraagt aan een betere wereld. Maar dat is niet alles! De Dopper Original Drinkfles Funky Fuchsia heeft een inhoud van 450 ml, perfect voor onderweg. Of je nu naar het werk gaat, naar de sportschool of een dagje uit, deze fles is jouw ideale metgezel. Het heeft een opvallende funky fuchsia kleur die je outfit zeker zal opvrolijken. Dus waar wacht je nog op? Kies voor duurzaamheid en stijl met de Dopper Original Drinkfles Funky Fuchsia 450 ml.

Veelgestelde vragen over Dopper Original Drinkfles Funky Fuchsia 450 ml

Dopper Original Drinkfles Funky Fuchsia 450 ml kent de volgende afmetingen: 

  • Lengte: 6 cm
  • Breedte: 6 cm
  • Hoogte: 24 cm
  • Inhoud: 0.45 l

Dopper Original Drinkfles Funky Fuchsia 450 ml is een Drinkfles voor volwassenen, daarnaast is het inclusief filter: Nee en Funky Fuchsia van kleur.

Dopper Original Drinkfles Funky Fuchsia 450 ml is gemaakt van Polyester en kan in de vaatwasser: Ja.

Dopper Original Drinkfles Funky Fuchsia 450 ml is isolerend: Nee.

Fijn om te horen dat je interesse hebt in de aanschaf van deze waterfles! Dopper Original Drinkfles Funky Fuchsia 450 ml is aan te schaffen via deze link.

Bekijk ook andere waterflessen