1. reizen
  2. CamelBak Eddy+ Drinkfles 750 ml Antraciet (Charcoal)

CamelBak Eddy+ Drinkfles 750 ml Antraciet (Charcoal)

5/5

Alles te weten komen over CamelBak Eddy+ Drinkfles 750 ml Antraciet (Charcoal) doe je hier bij 10outdoor.nl. Op deze pagina lees je precies wat je moet weten over deze waterfles. Een waterfles is altijd handig om te hebben, omdat het je helpt de aanbevolen hoeveelheid water per dag te drinken. Niet alleen wanneer je op outdoor vakantie gaat, maar ook in het dagelijkse leven is het hebben van een waterfles een uiterst handig product.

Specificaties CamelBak Eddy+ Drinkfles 750 ml Antraciet (Charcoal)

Inhoud

0.75 l

Materiaal

Tritan

Type fles

Drinkfles voor volwassenen

Isolerend

Nee

Vaatwasserbestendig

Ja

Inclusief filter

Nee

Kleur

Grijs (Charcoal)

Afmetingen

Lengte: 23.50 cm

Breedte: 9.70 cm

Hoogte: 7.70 cm

Omschrijving van CamelBak Eddy+ Drinkfles 750 ml Antraciet (Charcoal)

De CamelBak Eddy+ drinkfles in de kleur antraciet is een must-have voor iedereen die onderweg wil genieten van zijn favoriete drankje. Met zijn handige drinktuit die opent door er zachtjes op te bijten, is deze drinkfles perfect voor mensen die altijd onderweg zijn. De drinktuit is gemaakt van siliconen en is verbonden aan een rietje, waardoor de vloeistof omhoog komt als je zuigt. Hierdoor hoef je de fles niet te kantelen tijdens het drinken, wat erg handig is als je bijvoorbeeld in de auto zit of op de fiets onderweg bent. Dit zorgt ervoor dat je je ogen op de weg kunt houden en dat is wel zo veilig. Daarnaast is de CamelBak Eddy+ drinkfles ook nog eens lekvrij. Dit betekent dat je hem met een gerust hart op je bureau kunt zetten, naast je computer, zonder bang te hoeven zijn voor vervelende lekkages. De fles is zelfs zo lekvrij dat als hij per ongeluk omvalt, de drinktuit de vloeistof goed tegenhoudt. Dit maakt deze drinkfles ideaal voor iedereen die veel onderweg is en zijn drankje graag bij de hand heeft. Bovendien is de CamelBak Eddy+ drinkfles gemaakt van Tritan Renew, een materiaal dat bestaat uit 50% gerecycled materiaal. Op deze manier draag je ook nog eens bij aan een duurzamere wereld. Kortom, met de CamelBak Eddy+ drinkfles ben je altijd voorzien van een lekvrije en handige drinkoplossing, waar je ook bent.

Veelgestelde vragen over CamelBak Eddy+ Drinkfles 750 ml Antraciet (Charcoal)

CamelBak Eddy+ Drinkfles 750 ml Antraciet (Charcoal) kent de volgende afmetingen: 

  • Lengte: 23.50 cm
  • Breedte: 9.70 cm
  • Hoogte: 7.70 cm
  • Inhoud: 0.75 l

CamelBak Eddy+ Drinkfles 750 ml Antraciet (Charcoal) is een Drinkfles voor volwassenen, daarnaast is het inclusief filter: Nee en Grijs (Charcoal) van kleur.

CamelBak Eddy+ Drinkfles 750 ml Antraciet (Charcoal) is gemaakt van Tritan en kan in de vaatwasser: Ja.

CamelBak Eddy+ Drinkfles 750 ml Antraciet (Charcoal) is isolerend: Nee.

Fijn om te horen dat je interesse hebt in de aanschaf van deze waterfles! CamelBak Eddy+ Drinkfles 750 ml Antraciet (Charcoal) is aan te schaffen via deze link.

Bekijk ook andere waterflessen