Waterscouting Kiliaen van Rensselaer II

Scouting Waterscouting Kiliaen van Rensselaer II is gevestigd aan de Vedderkade 2 in Nijkerk.

Meer informatie over Waterscouting Kiliaen van Rensselaer II in Nijkerk

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Waterscouting Kiliaen van Rensselaer II is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Waterscouting Kiliaen van Rensselaer II organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Scouting in de buurt van Nijkerk, is Waterscouting Kiliaen van Rensselaer II een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Waterscouting Kiliaen van Rensselaer II een Scouting een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Scouting op Vedderkade 2 in Nijkerk om kennis te maken. Telefonisch kun je Waterscouting Kiliaen van Rensselaer II bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.kvr2nijkerk.nl/ om een idee te krijgen waar Waterscouting Kiliaen van Rensselaer II voor staat.

Hoe kom je bij Waterscouting Kiliaen van Rensselaer II? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Waterscouting Kiliaen van Rensselaer II het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Waterscouting Kiliaen van Rensselaer II

Bezoekers bekeken ook