Scouting BE St Joris Overijssel

Scouting BE St Joris Overijssel is gevestigd aan de Liezenweg 9 in Holten.

Meer informatie over Scouting BE St Joris Overijssel in Holten

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting BE St Joris Overijssel is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting BE St Joris Overijssel organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een in de buurt van Holten, is Scouting BE St Joris Overijssel een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting BE St Joris Overijssel een een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze op Liezenweg 9 in Holten om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting BE St Joris Overijssel bereiken via . Bekijk alvast de website: https://www.bestjorisoverijssel.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting BE St Joris Overijssel voor staat.

Hoe kom je bij Scouting BE St Joris Overijssel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting BE St Joris Overijssel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Scouting BE St Joris Overijssel

Bezoekers bekeken ook