Scoutcentrum Achter de Berg

Vereniging of organisatie Scoutcentrum Achter de Berg is gevestigd aan de Achter de Berg 14-16 in Nistelrode.

Meer informatie over Scoutcentrum Achter de Berg in Nistelrode

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scoutcentrum Achter de Berg is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scoutcentrum Achter de Berg organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Vereniging of organisatie in de buurt van Nistelrode, is Scoutcentrum Achter de Berg een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scoutcentrum Achter de Berg een Vereniging of organisatie een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Vereniging of organisatie op Achter de Berg 14-16 in Nistelrode om kennis te maken. Telefonisch kun je Scoutcentrum Achter de Berg bereiken via 31 412 613 552. Bekijk alvast de website: http://achterdeberg.nl/ om een idee te krijgen waar Scoutcentrum Achter de Berg voor staat.

Hoe kom je bij Scoutcentrum Achter de Berg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scoutcentrum Achter de Berg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Scoutcentrum Achter de Berg

Bezoekers bekeken ook