Buitencentrum 't Jagertje

Scouting Buitencentrum 't Jagertje is gevestigd aan de Zoutestraat 65 in Hulst.

Meer informatie over Buitencentrum 't Jagertje in Hulst

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Buitencentrum 't Jagertje is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Buitencentrum 't Jagertje organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Scouting in de buurt van Hulst, is Buitencentrum 't Jagertje een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Buitencentrum 't Jagertje een Scouting een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Scouting op Zoutestraat 65 in Hulst om kennis te maken. Telefonisch kun je Buitencentrum 't Jagertje bereiken via 31 114 370 396. Bekijk alvast de website: http://www.jagertjehulst.nl/ om een idee te krijgen waar Buitencentrum 't Jagertje voor staat.

Hoe kom je bij Buitencentrum 't Jagertje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Buitencentrum 't Jagertje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Buitencentrum ’t Jagertje

Bezoekers bekeken ook