Stichting Speelweek Leek

Unknown Stichting Speelweek Leek is gevestigd aan de Tolberterstraat 72, Op De Bult Achter Het Gebouw in Leek.

Meer informatie over Stichting Speelweek Leek in Leek

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Stichting Speelweek Leek is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Stichting Speelweek Leek organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Leek, is Stichting Speelweek Leek een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Stichting Speelweek Leek een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Tolberterstraat 72, Op De Bult Achter Het Gebouw in Leek om kennis te maken. Telefonisch kun je Stichting Speelweek Leek bereiken via 31 85 009 1741. Bekijk alvast de website: http://www.speelweekleek.nl/ om een idee te krijgen waar Stichting Speelweek Leek voor staat.

Hoe kom je bij Stichting Speelweek Leek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Speelweek Leek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Stichting Speelweek Leek

Bezoekers bekeken ook