Stichting Scouting Stephanus

Vereniging of organisatie Stichting Scouting Stephanus is gevestigd aan de Klimopweg 1 in Amsterdam.

Meer informatie over Stichting Scouting Stephanus in Amsterdam

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Stichting Scouting Stephanus is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Stichting Scouting Stephanus organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Vereniging of organisatie in de buurt van Amsterdam, is Stichting Scouting Stephanus een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Stichting Scouting Stephanus een Vereniging of organisatie een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Vereniging of organisatie op Klimopweg 1 in Amsterdam om kennis te maken. Telefonisch kun je Stichting Scouting Stephanus bereiken via 31 20 634 2362. Bekijk alvast de website: om een idee te krijgen waar Stichting Scouting Stephanus voor staat.

Hoe kom je bij Stichting Scouting Stephanus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Scouting Stephanus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Stichting Scouting Stephanus

Bezoekers bekeken ook