Spaarnegeuzen

Unknown Spaarnegeuzen is gevestigd aan de Glipper-Dreef 223 in Heemstede.

Meer informatie over Spaarnegeuzen in Heemstede

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Spaarnegeuzen is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Spaarnegeuzen organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Heemstede, is Spaarnegeuzen een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Spaarnegeuzen een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Glipper-Dreef 223 in Heemstede om kennis te maken. Telefonisch kun je Spaarnegeuzen bereiken via 31 23 000 0000. Bekijk alvast de website: http://www.spaarnegeuzen.nl/ om een idee te krijgen waar Spaarnegeuzen voor staat.

Hoe kom je bij Spaarnegeuzen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Spaarnegeuzen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Spaarnegeuzen

Bezoekers bekeken ook