Scoutinggroep St. Jeroen Bambi

Unknown Scoutinggroep St. Jeroen Bambi is gevestigd aan de Achterhoekseweg 9 in Hengelo.

Meer informatie over Scoutinggroep St. Jeroen Bambi in Hengelo

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scoutinggroep St. Jeroen Bambi is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scoutinggroep St. Jeroen Bambi organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Hengelo, is Scoutinggroep St. Jeroen Bambi een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scoutinggroep St. Jeroen Bambi een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Achterhoekseweg 9 in Hengelo om kennis te maken. Telefonisch kun je Scoutinggroep St. Jeroen Bambi bereiken via 31 6 40666216. Bekijk alvast de website: https://www.jeroenbambi.nl/ om een idee te krijgen waar Scoutinggroep St. Jeroen Bambi voor staat.

Hoe kom je bij Scoutinggroep St. Jeroen Bambi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scoutinggroep St. Jeroen Bambi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scoutinggroep St. Jeroen Bambi

Bezoekers bekeken ook