Scoutinggroep Scojesa

Unknown Scoutinggroep Scojesa is gevestigd aan de Sportdreef 6 in Sassenheim.

Meer informatie over Scoutinggroep Scojesa in Sassenheim

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scoutinggroep Scojesa is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scoutinggroep Scojesa organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Sassenheim, is Scoutinggroep Scojesa een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scoutinggroep Scojesa een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Sportdreef 6 in Sassenheim om kennis te maken. Telefonisch kun je Scoutinggroep Scojesa bereiken via 31 6 47149098. Bekijk alvast de website: http://www.scojesa.nl/ om een idee te krijgen waar Scoutinggroep Scojesa voor staat.

Hoe kom je bij Scoutinggroep Scojesa? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scoutinggroep Scojesa het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scoutinggroep Scojesa

Bezoekers bekeken ook