Scoutinggroep Leif Erikson

Unknown Scoutinggroep Leif Erikson is gevestigd aan de Rouwkooplaan 21 in Voorschoten.

Meer informatie over Scoutinggroep Leif Erikson in Voorschoten

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scoutinggroep Leif Erikson is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scoutinggroep Leif Erikson organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Voorschoten, is Scoutinggroep Leif Erikson een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scoutinggroep Leif Erikson een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Rouwkooplaan 21 in Voorschoten om kennis te maken. Telefonisch kun je Scoutinggroep Leif Erikson bereiken via 31 71 561 5155. Bekijk alvast de website: http://www.leiferikson.nl/ om een idee te krijgen waar Scoutinggroep Leif Erikson voor staat.

Hoe kom je bij Scoutinggroep Leif Erikson? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scoutinggroep Leif Erikson het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scoutinggroep Leif Erikson

Bezoekers bekeken ook