Scouting Starrenburg

Unknown Scouting Starrenburg is gevestigd aan de Delftweg 120 in Rotterdam.

Meer informatie over Scouting Starrenburg in Rotterdam

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Starrenburg is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Starrenburg organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Rotterdam, is Scouting Starrenburg een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Starrenburg een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Delftweg 120 in Rotterdam om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Starrenburg bereiken via 31 6 13830320. Bekijk alvast de website: http://www.scoutingstarrenburg.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Starrenburg voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Starrenburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Starrenburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Starrenburg

Bezoekers bekeken ook