Scouting St Salvius

Unknown Scouting St Salvius is gevestigd aan de De Gronckelstraat 3 in Limbricht.

Meer informatie over Scouting St Salvius in Limbricht

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting St Salvius is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting St Salvius organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Limbricht, is Scouting St Salvius een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting St Salvius een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op De Gronckelstraat 3 in Limbricht om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting St Salvius bereiken via 31 46 458 0924. Bekijk alvast de website: http://www.scoutingstsalvius.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting St Salvius voor staat.

Hoe kom je bij Scouting St Salvius? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting St Salvius het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting St Salvius

Bezoekers bekeken ook