Scouting St. Paulus

Unknown Scouting St. Paulus is gevestigd aan de Sophiastraat 34 in Venlo.

Meer informatie over Scouting St. Paulus in Venlo

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting St. Paulus is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting St. Paulus organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Venlo, is Scouting St. Paulus een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting St. Paulus een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Sophiastraat 34 in Venlo om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting St. Paulus bereiken via . Bekijk alvast de website: om een idee te krijgen waar Scouting St. Paulus voor staat.

Hoe kom je bij Scouting St. Paulus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting St. Paulus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting St. Paulus

Bezoekers bekeken ook