Scouting Rijsbergen

Unknown Scouting Rijsbergen is gevestigd aan de Amanduspad 2 in Rijsbergen.

Meer informatie over Scouting Rijsbergen in Rijsbergen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Rijsbergen is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Rijsbergen organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Rijsbergen, is Scouting Rijsbergen een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Rijsbergen een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Amanduspad 2 in Rijsbergen om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Rijsbergen bereiken via 31 76 596 1224. Bekijk alvast de website: http://www.scoutingrijsbergen.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Rijsbergen voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Rijsbergen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Rijsbergen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Rijsbergen

Bezoekers bekeken ook