Scouting Margraten

Unknown Scouting Margraten is gevestigd aan de President Kennedystraat 46 in Margraten.

Meer informatie over Scouting Margraten in Margraten

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Margraten is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Margraten organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Margraten, is Scouting Margraten een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Margraten een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op President Kennedystraat 46 in Margraten om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Margraten bereiken via . Bekijk alvast de website: http://scoutingmargraten.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Margraten voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Margraten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Margraten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Margraten

Bezoekers bekeken ook