Scouting Livingstone

Unknown Scouting Livingstone is gevestigd aan de Lohengrinlaan 1-A in Eindhoven.

Meer informatie over Scouting Livingstone in Eindhoven

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Livingstone is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Livingstone organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Eindhoven, is Scouting Livingstone een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Livingstone een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Lohengrinlaan 1-A in Eindhoven om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Livingstone bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.scoutinglivingstone.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Livingstone voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Livingstone? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Livingstone het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Livingstone

Bezoekers bekeken ook