Scouting Holendrecht

Unknown Scouting Holendrecht is gevestigd aan de Meerkerkdreef 23 in Holendrecht.

Meer informatie over Scouting Holendrecht in Holendrecht

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Holendrecht is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Holendrecht organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Holendrecht, is Scouting Holendrecht een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Holendrecht een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Meerkerkdreef 23 in Holendrecht om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Holendrecht bereiken via 31 20 752 2545. Bekijk alvast de website: http://www.scoutingholendrecht.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Holendrecht voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Holendrecht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Holendrecht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Holendrecht

Bezoekers bekeken ook