Scouting Hillegersberg

Unknown Scouting Hillegersberg is gevestigd aan de Molenwerf 26 in Rotterdam.

Meer informatie over Scouting Hillegersberg in Rotterdam

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Hillegersberg is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Hillegersberg organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Rotterdam, is Scouting Hillegersberg een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Hillegersberg een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Molenwerf 26 in Rotterdam om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Hillegersberg bereiken via . Bekijk alvast de website: http://scoutinghillegersberg.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Hillegersberg voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Hillegersberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Hillegersberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Hillegersberg

Bezoekers bekeken ook