Scouting Eygelshoven

Unknown Scouting Eygelshoven is gevestigd aan de Anselderlaan 65 in Eygelshoven.

Meer informatie over Scouting Eygelshoven in Eygelshoven

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Eygelshoven is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Eygelshoven organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Eygelshoven, is Scouting Eygelshoven een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Eygelshoven een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Anselderlaan 65 in Eygelshoven om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Eygelshoven bereiken via 31 45 535 1731. Bekijk alvast de website: http://scoutingeygelshoven.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Eygelshoven voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Eygelshoven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Eygelshoven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Eygelshoven

Bezoekers bekeken ook