Scouting Emmen

Unknown Scouting Emmen is gevestigd aan de Dennenlaan 42 in Emmen.

Meer informatie over Scouting Emmen in Emmen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Emmen is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Emmen organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Emmen, is Scouting Emmen een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Emmen een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Dennenlaan 42 in Emmen om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Emmen bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.scoutingemmen.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Emmen voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Emmen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Emmen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Emmen

Bezoekers bekeken ook