Scouting De Granaet

Unknown Scouting De Granaet is gevestigd aan de Tolhuispark 1 in Dokkum.

Meer informatie over Scouting De Granaet in Dokkum

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting De Granaet is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting De Granaet organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Dokkum, is Scouting De Granaet een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting De Granaet een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Tolhuispark 1 in Dokkum om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting De Granaet bereiken via 31 511 441 844. Bekijk alvast de website: https://www.scoutingdokkum.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting De Granaet voor staat.

Hoe kom je bij Scouting De Granaet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting De Granaet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting De Granaet

Bezoekers bekeken ook