Scouting Bernisse

Unknown Scouting Bernisse is gevestigd aan de Wieldijk 2 in Heenvliet.

Meer informatie over Scouting Bernisse in Heenvliet

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Bernisse is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Bernisse organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Heenvliet, is Scouting Bernisse een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Bernisse een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Wieldijk 2 in Heenvliet om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Bernisse bereiken via 31 6 45828528. Bekijk alvast de website: https://www.scouting-bernisse.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Bernisse voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Bernisse? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Bernisse het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Bernisse

Bezoekers bekeken ook