Scouting Bekkerveld

Unknown Scouting Bekkerveld is gevestigd aan de Benzenraderweg 190 in Heerlen.

Meer informatie over Scouting Bekkerveld in Heerlen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Bekkerveld is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Bekkerveld organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Heerlen, is Scouting Bekkerveld een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Bekkerveld een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Benzenraderweg 190 in Heerlen om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Bekkerveld bereiken via 31 45 541 9678. Bekijk alvast de website: https://scoutingbekkerveld.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Bekkerveld voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Bekkerveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Bekkerveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Bekkerveld

Bezoekers bekeken ook