Scouting Admiraal de Ruyter

Unknown Scouting Admiraal de Ruyter is gevestigd aan de Onder de Waal 26-A in Krimpen aan de Lek.

Meer informatie over Scouting Admiraal de Ruyter in Krimpen aan de Lek

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Admiraal de Ruyter is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Admiraal de Ruyter organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Krimpen aan de Lek, is Scouting Admiraal de Ruyter een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Admiraal de Ruyter een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Onder de Waal 26-A in Krimpen aan de Lek om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Admiraal de Ruyter bereiken via 31 180 662 784. Bekijk alvast de website: http://www.scoutingadr.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Admiraal de Ruyter voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Admiraal de Ruyter? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Admiraal de Ruyter het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Admiraal de Ruyter

Bezoekers bekeken ook