Neil Armstrong Scouting Groep

Jeugdorganisatie Neil Armstrong Scouting Groep is gevestigd aan de Scheerderstraat 5 in Geldrop.

Meer informatie over Neil Armstrong Scouting Groep in Geldrop

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Neil Armstrong Scouting Groep is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Neil Armstrong Scouting Groep organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Jeugdorganisatie in de buurt van Geldrop, is Neil Armstrong Scouting Groep een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Neil Armstrong Scouting Groep een Jeugdorganisatie een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Jeugdorganisatie op Scheerderstraat 5 in Geldrop om kennis te maken. Telefonisch kun je Neil Armstrong Scouting Groep bereiken via 31 40 285 7139. Bekijk alvast de website: http://www.nasg.nl/ om een idee te krijgen waar Neil Armstrong Scouting Groep voor staat.

Hoe kom je bij Neil Armstrong Scouting Groep? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Neil Armstrong Scouting Groep het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Neil Armstrong Scouting Groep

Bezoekers bekeken ook