Luctor’s honk

Unknown Luctor’s honk is gevestigd aan de Diependalseweg 7 in Arnhem.

Meer informatie over Luctor’s honk in Arnhem

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Luctor’s honk is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Luctor’s honk organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Arnhem, is Luctor’s honk een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Luctor’s honk een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Diependalseweg 7 in Arnhem om kennis te maken. Telefonisch kun je Luctor’s honk bereiken via 31 26 351 6640. Bekijk alvast de website: http://www.scoutingluctor.nl/ om een idee te krijgen waar Luctor’s honk voor staat.

Hoe kom je bij Luctor’s honk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Luctor’s honk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Luctor’s honk

Bezoekers bekeken ook