Fivelgroep

Vereniging of organisatie Fivelgroep is gevestigd aan de Vlotterspad 25 in Delfzijl.

Meer informatie over Fivelgroep in Delfzijl

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Fivelgroep is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Fivelgroep organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Vereniging of organisatie in de buurt van Delfzijl, is Fivelgroep een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Fivelgroep een Vereniging of organisatie een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Vereniging of organisatie op Vlotterspad 25 in Delfzijl om kennis te maken. Telefonisch kun je Fivelgroep bereiken via 31 596 617 949. Bekijk alvast de website: http://www.fivelgroep.nl/ om een idee te krijgen waar Fivelgroep voor staat.

Hoe kom je bij Fivelgroep? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fivelgroep het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Fivelgroep

Bezoekers bekeken ook