Clubhuis Kolkbos

Unknown Clubhuis Kolkbos is gevestigd aan de Averlose Houtweg 14-A in Diepenveen.

Meer informatie over Clubhuis Kolkbos in Diepenveen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Clubhuis Kolkbos is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Clubhuis Kolkbos organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Diepenveen, is Clubhuis Kolkbos een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Clubhuis Kolkbos een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Averlose Houtweg 14-A in Diepenveen om kennis te maken. Telefonisch kun je Clubhuis Kolkbos bereiken via 31 570 601 292. Bekijk alvast de website: om een idee te krijgen waar Clubhuis Kolkbos voor staat.

Hoe kom je bij Clubhuis Kolkbos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Clubhuis Kolkbos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Clubhuis Kolkbos

Bezoekers bekeken ook