BAS Voetbal

Unknown BAS Voetbal is gevestigd aan de Sportlaan 36 in Biddinghuizen.

Meer informatie over BAS Voetbal in Biddinghuizen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? BAS Voetbal is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. BAS Voetbal organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Biddinghuizen, is BAS Voetbal een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is BAS Voetbal een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Sportlaan 36 in Biddinghuizen om kennis te maken. Telefonisch kun je BAS Voetbal bereiken via 31 321 331 943. Bekijk alvast de website: https://www.basvoetbal.nl/ om een idee te krijgen waar BAS Voetbal voor staat.

Hoe kom je bij BAS Voetbal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BAS Voetbal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. BAS Voetbal

Bezoekers bekeken ook