ZV de Batavieren

Unknown ZV de Batavieren is gevestigd aan de in Plasmolen.

Meer informatie over ZV de Batavieren in Plasmolen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? ZV de Batavieren is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. ZV de Batavieren organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Plasmolen, is ZV de Batavieren een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is ZV de Batavieren een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op in Plasmolen om kennis te maken. Telefonisch kun je ZV de Batavieren bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.batavieren.com/ om een idee te krijgen waar ZV de Batavieren voor staat.

Hoe kom je bij ZV de Batavieren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ZV de Batavieren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. ZV de Batavieren

Bezoekers bekeken ook