Zeeverkennersgroep Sint Joris

Scouting Zeeverkennersgroep Sint Joris is gevestigd aan de Ertveldweg 9 in s-Hertogenbosch.

Meer informatie over Zeeverkennersgroep Sint Joris in s-Hertogenbosch

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Zeeverkennersgroep Sint Joris is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Zeeverkennersgroep Sint Joris organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Scouting in de buurt van s-Hertogenbosch, is Zeeverkennersgroep Sint Joris een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Zeeverkennersgroep Sint Joris een Scouting een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Scouting op Ertveldweg 9 in s-Hertogenbosch om kennis te maken. Telefonisch kun je Zeeverkennersgroep Sint Joris bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.zv-sintjoris.nl/ om een idee te krijgen waar Zeeverkennersgroep Sint Joris voor staat.

Hoe kom je bij Zeeverkennersgroep Sint Joris? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zeeverkennersgroep Sint Joris het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Zeeverkennersgroep Sint Joris

Bezoekers bekeken ook